Tur-/arrangementsreferat – kast multihjul.

Torsdag den 16. maj havde vi introduktion og kasteinstruktion i og med multihjul, hvor en absolut kapacitet på området, - casting DM mester 2012 – Kristian Ørsted Pedersen fra Kbh., gæstede os i Revhuset.

Kristian uddelte indledningsvis af sin store viden, om det rent tekniske ved et multihjul samt de teknikker der anvendes i kastet, samt fik ikke mindst manet de store misforståelser m.h.t. grejets eksklusivitet i jorden, idet det her som med så meget andet, er ham m/k der står under stangen, der er det vigtigste, til gengæld kan man så indrette sine grejinvesteringer i retning af hvilket fiskeri, det skal være mest velegnet til.

Derefter gik vi ”uden for døren”, - som er vores privilegium med klubhusets placering, - hvor vi med kyndig vejled fra Kristian og en frisk østenvind, fik lærdom i både teknisk indstilling af hjulets friløbsbremse, kasteteknikken, samt ikke mindst det; ”at tage fat med BEGGE HÆNDER” OG VIRKELIG TRYKKE DEN AF, MED OVERHÅND SOM OMDREJNINGSPUNKT OG NEDERSTE HÅND/ARM, SOM DEN DER VIRKELIG TRAK …Og det virkede.

Alle 9 tilmeldte og deltagende ”kursister” udtrykte ved de efterfølgende sandwich og en tår øl/vand, at de havde fået ”noget med hjem” til videre bearbejdning, - for det er med dette som alt andet, skal Du blive rigtig god, må der trænes, - men i den periode det gøres, kan det sagtens kombineres med succesfuldt fiskeri, - SÅ GØR DET.

Tak til Kristian for en god og lærerig aften.

flemming

”turleder”

RSS
IMG_0142
IMG_0142
Detail Download
IMG_0143
IMG_0143
Detail Download
IMG_0146
IMG_0146
Detail Download
 
 
Powered by Phoca Gallery

Additional information